Wim van Teeffelen fotografie
Scroll To Top
Installatie Richard Serra, Guggenheim, Bilbao

Tentoongesteld

Ik ga graag naar musea. Vaak zijn alleen de gebouwen zelf al de moeite van een bezoek waard. Trappen, gangen, zalen. Als reeds bij de ingang duidelijk is dat fotograferen verboden is, dan is dat wel jammer. Maar als ik een mooie trap of vestibule zie ...

Kunst & cultuur

Ik ga graag naar musea. Vaak zijn alleen de gebouwen zelf al de moeite van een bezoek waard. Als reeds bij de ingang duidelijk is dat fotograferen verboden is, dan is dat wel jammer. Maar als ik een mooie trap of vestibule zie ...

Uitgelicht

Kunst fotograferen zoals het is gepresenteerd is niet wat ik wil. Ik ga niet pronken met de veren van een ander. Maar soms is het verleidelijk met een onderdeel ervan aan de haal te gaan, zoals bij dit wandkleed ...

Selectie

Hieronder vind je een paar favoriete beelden binnen dit thema.
Grotere versies zien en een toelichting lezen? Klik op welke foto dan ook. Daarna benieuwd naar meer? Kies een andere themapagina in het menu.

Bibliotheek
Landschappen
Kunstmuseum
Landschappen
Guggenheim
Kunstmuseum
Landschappen
Stedelijk

Dit schreven bezoekers

Heb je een vraag, opmerking of reactie? Stuur mij een berichtje. Dat stel ik zeer op prijs. Je kunt er zeker van zijn dat je gegevens niet aan derden worden verstrekt en ook niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

"Wat een prachtig werk/prachtige site. Iets om nog eens uitgebreid op groot scherm te bekijken ...

--- Op 18 april door Jan van Wijngaarden op Facebook ---

"This is the pub of my adolescence ..."

--- Op 6 februari door Gianni op EyeEm ---

Wat een diversiteit! Heb ook je foto's op fincatabayesco.com gezien, prachtig huis is dat ☺.

--- Op 6 maart door M. ---

"Mooie site, Wim!"

--- Op 25 januari door Rosita Havekes ---

"Wat is je site mooi, ik "verdwaal" er regelmatig in, maar wel een super mooi doolhof waar ik graag in vertoef. Prachtige beelden, geweldige teksten, leuk te lezen hoe het begon in de tunnelnis en je eerste Beirette. Leuk ook foto's op de markt en de opdracht van het kinderdagverblijf, hoe je deels van de opbrengst je studie kon betalen. De foto's gemaakt met een smartphone haal ik er nu nog niet uit. Het onderdeel kijken achter de schermen boeide me ook. Kortom ik zie en lees steeds weer nieuwe dingen en geniet ervan"

--- Op 1 juli door Gerda ---

"Wat een mooie en duidelijke website, Wim! De foto's zijn prachtig: sfeervol, sterk, met mooi licht en veel zeggingskracht."

--- Op 9 mei door Hetty van Teeffelen ---

"Net je portfolio bekeken. Wat knap gemaakt zeg. Ziet er prachtig uit. Ben vooral een fan van de ico's en ifo's!"

--- Op 6 mei door Caroline van Rijen ---

"The important thing is not the camera, but the eye. Magnificent Wim !"

--- Op 2 mei door Lilian Timmerman ---

"Wat prachtig, ik ben onder de indruk!"

--- Op 27 maart door Irma ---

"Je bericht op Facebook triggerde om nog eens op je website te kijken. En ik moet zeggen dat ik ontroerd ben door de schoonheid van wat daar op staat. Zoveel zichtbare liefde voor beeld/licht/compositie. En zo mooi ook dat je de gelegenheid geeft de effecten van het bewerken van beelden te bekijken. En refererend aan het Facebookbericht: het abstracte werkt vind ik ook echt beeldschoon. Complimenten!

--- Op 5 december door Jan van Wijngaarden ---

"Wat leuk om werk van je te zien."

--- Op 16 augustus door T.W. ---


Hide or show menu

menu