Wim van Teeffelen fotografie
Scroll naar boven
Playa Reducto, Arrecife

Landschappen

Dat zou een mooiere titel zijn. Maar de zee is net zo intrigerend. En waterschappen gaat semantisch gezien de verkeerde kant op. In ieder geval: ruimte voor een breder beeld. Met uw permissie heb ik er een enkele boom ingesmokkeld.

Land & water

Landschappen zou een mooie titel zijn. Maar ik wil ook de zee laten zien. Waterschappen gaat semantisch gezien de verkeerde kant op. Dan toch maar weer 'natuur', nu met ruimte voor een breder beeld. Ik heb er toch maar weer een enkele boom ingesmokkeld.

Uitgelicht

Als ik olijfbomen voor mijn lens krijg, hoor en zie ik niets meer om me heen. Het is de structuur van de bast, de excentrieke vorm en de prachtige kleur van het blad die ik moet vastleggen. misschien komt dat wel door de eerbiedwaardige leeftijd van enkele exemplaren. Deze heeft ongetwijfeld gefigureerd in de 'Lord of the Rings'.

Selectie

Maak in een oogopslag kennis met 20 van mijn favoriete beelden binnen dit thema.
Ook deze zijn weer onderverdeeld. Grotere versies zien? Klik op elk van de foto's. Daarna benieuwd naar meer? Kies een andere themapagina in het menu.

Dit schreven bezoekers

Heb je een vraag, opmerking of reactie? Stuur mij een berichtje. Dat stel ik zeer op prijs. Je kunt er zeker van zijn dat je gegevens niet aan derden worden verstrekt en ook niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

"Wat een prachtig werk/prachtige site. Iets om nog eens uitgebreid op groot scherm te bekijken ...

--- Op 18 april door Jan van Wijngaarden op Facebook ---

"This is the pub of my adolescence ..."

--- Op 6 februari door Gianni op EyeEm ---

Wat een diversiteit! Heb ook je foto's op fincatabayesco.com gezien, prachtig huis is dat ☺.

--- Op 6 maart door M. ---

"Mooie site, Wim!"

--- Op 25 januari door Rosita Havekes ---

"Wat is je site mooi, ik "verdwaal" er regelmatig in, maar wel een super mooi doolhof waar ik graag in vertoef. Prachtige beelden, geweldige teksten, leuk te lezen hoe het begon in de tunnelnis en je eerste Beirette. Leuk ook foto's op de markt en de opdracht van het kinderdagverblijf, hoe je deels van de opbrengst je studie kon betalen. De foto's gemaakt met een smartphone haal ik er nu nog niet uit. Het onderdeel kijken achter de schermen boeide me ook. Kortom ik zie en lees steeds weer nieuwe dingen en geniet ervan"

--- Op 1 juli door Gerda ---

"Wat een mooie en duidelijke website, Wim! De foto's zijn prachtig: sfeervol, sterk, met mooi licht en veel zeggingskracht."

--- Op 9 mei door Hetty van Teeffelen ---

"Net je portfolio bekeken. Wat knap gemaakt zeg. Ziet er prachtig uit. Ben vooral een fan van de ico's en ifo's!"

--- Op 6 mei door Caroline van Rijen ---

"The important thing is not the camera, but the eye. Magnificent Wim !"

--- Op 2 mei door Lilian Timmerman ---

"Wat prachtig, ik ben onder de indruk!"

--- Op 27 maart door Irma ---

"Je bericht op Facebook triggerde om nog eens op je website te kijken. En ik moet zeggen dat ik ontroerd ben door de schoonheid van wat daar op staat. Zoveel zichtbare liefde voor beeld/licht/compositie. En zo mooi ook dat je de gelegenheid geeft de effecten van het bewerken van beelden te bekijken. En refererend aan het Facebookbericht: het abstracte werkt vind ik ook echt beeldschoon. Complimenten!

--- Op 5 december door Jan van Wijngaarden ---

"Wat leuk om werk van je te zien."

--- Op 16 augustus door T.W. ---


Hide or show menu

menu