Wim van Teeffelen fotografie
Scroll To Top
Uiterwaarden van de Waal, Waardenburg
Modder
Wim van Teeffelen
Waardenburg
Neerijnen

Wassend water

Wij wonen tussen de rivieren. In 1995 moesten we samen met 250.000 anderen ons huis uit omdat de dijken dreigden te bezwijken. Die ervaring zouden we nooit meer vergeten: mijn schoonvader kwam uit Breda met de laatste beschikbare bestelauto, ons halve huisraad erin en vluchten. Het huis werd verzegeld, zwaar bewapende Marechaussees bewaakten de regio. Het was onwezenlijk en het spande erom.

Logo Wim van Teeffelen

Wassend water

Wij wonen tussen de rivieren. In 1995 moesten we samen met 250.000 anderen ons huis uit omdat de dijken dreigden te bezwijken. Die ervaring zouden we nooit meer vergeten: mijn schoonvader had in Breda de laatste beschikbare bestelauto gevonden, ons halve huisraad erin en vluchten. Het huis met lood verzegeld. Zwaar bewapende Marechaussees die de regio bewaakten. Het was onwezenlijk en het spande erom.

Logo Wim van Teeffelen

Maar de dijken hielden het

Vrienden uit het noorden van het land hielpen ons een week later terug verhuizen. Het respect voor die ontwrichtende natuurkrachten die de dijk deed verschuiven, zal ik nooit meer verliezen.
Mijn impressie van de twee tegenstrijdige kanten van hoogwater, nu in het voorjaar van 2020: betoverend koolzaad en fluitekruid, én mysterieus troebel water.

'De Rijswaard', uiterwaarden van Landgoed Waardenburg en Neerijnen

De Rijswaard

De Rijswaard

De Rijswaard

De Rijswaard

De Rijswaard

De Rijswaard

De Rijswaard

Dit schreven bezoekers

Heb je een vraag, opmerking of reactie? Stuur mij een berichtje. Dat stel ik zeer op prijs. Je kunt er zeker van zijn dat je gegevens niet aan derden worden verstrekt en ook niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

"Wat een prachtig werk/prachtige site. Iets om nog eens uitgebreid op groot scherm te bekijken ...

--- Op 18 april door Jan van Wijngaarden op Facebook ---

"This is the pub of my adolescence ..."

--- Op 6 februari door Gianni op EyeEm ---

Wat een diversiteit! Heb ook je foto's op fincatabayesco.com gezien, prachtig huis is dat ☺.

--- Op 6 maart door M. ---

"Mooie site, Wim!"

--- Op 25 januari door Rosita Havekes ---

"Wat is je site mooi, ik "verdwaal" er regelmatig in, maar wel een super mooi doolhof waar ik graag in vertoef. Prachtige beelden, geweldige teksten, leuk te lezen hoe het begon in de tunnelnis en je eerste Beirette. Leuk ook foto's op de markt en de opdracht van het kinderdagverblijf, hoe je deels van de opbrengst je studie kon betalen. De foto's gemaakt met een smartphone haal ik er nu nog niet uit. Het onderdeel kijken achter de schermen boeide me ook. Kortom ik zie en lees steeds weer nieuwe dingen en geniet ervan"

--- Op 1 juli door Gerda ---

"Wat een mooie en duidelijke website, Wim! De foto's zijn prachtig: sfeervol, sterk, met mooi licht en veel zeggingskracht."

--- Op 9 mei door Hetty van Teeffelen ---

"Net je portfolio bekeken. Wat knap gemaakt zeg. Ziet er prachtig uit. Ben vooral een fan van de ico's en ifo's!"

--- Op 6 mei door Caroline van Rijen ---

"The important thing is not the camera, but the eye. Magnificent Wim !"

--- Op 2 mei door Lilian Timmerman ---

"Wat prachtig, ik ben onder de indruk!"

--- Op 27 maart door Irma ---

"Je bericht op Facebook triggerde om nog eens op je website te kijken. En ik moet zeggen dat ik ontroerd ben door de schoonheid van wat daar op staat. Zoveel zichtbare liefde voor beeld/licht/compositie. En zo mooi ook dat je de gelegenheid geeft de effecten van het bewerken van beelden te bekijken. En refererend aan het Facebookbericht: het abstracte werkt vind ik ook echt beeldschoon. Complimenten!

--- Op 5 december door Jan van Wijngaarden ---

"Wat leuk om werk van je te zien."

--- Op 16 augustus door T.W. ---


Hide or show menu

menu